FEM MÚSICA A CASA del 25 al 29 de maig


CONFIMÚSICA
Música, músicos, instrumentos - 25 Gifs | Gifmaniacos.es
Hola musiqueros, aquesta setmana va dedicada a un tema ben actual:  LA MÚSICA DURANT EL CONFIMAMENT. Perquè la música no s'atura mai, al contrari, el confimament ha estat un motiu d'inspiració per als músics, molts dels quals han posat el seu talent al servei de la comunitat, bé sigui per fer cançons seguint les recomanacions de quedar-se a casa, bé sigui com a simple entreteniment i diversió, també molt necessària en aquests dies. 
Així que us animo a escoltar músiques creades des del confinament, que en gaudiu molt i si us ve de gust em feu arribar les respostes de cada audició al correu:               doremibonavista@gmail.com

Aquesta setmana l'activitat principal és escoltar música i gaudir, per tant, apte per totes les edats, però sempre millor gaudir de la música en companyia.
                               Pooh Music GIF - Pooh Music Dance - Discover & Share GIFs
                CANÇONS NOVES               
Són cançons que s'han composat i enregistrat durant el confimament, per tant, la seva temàtica parla del covid-19, del confimament, de la solidaritat entre les persones, de seguir animats... entre moltes d'altres coses. 
1.  COL·LABORATIVA:  
  • QUÉDATE EN TU CASA és una cançó on participen molts músics i cantants. Però.... sorpresa! Digue'm el nom de la mestra que apareix al video.


  • DONA LA NOTA ens proposa aquest curs el repte de cantem per Salvar la Terra, ara és un bon moment per plantejar-nos com volem que sigui el nostre planetaEs  tracta de cantar la cançó “NO ENS DESDIBUIXEU” tots plegats el dia 5 de juny, tot i que haurà de ser de forma virtual us animo a prepararla, si us ve de gust graveu un trosset de  video cantant i me'l feu arribar al correu.           

2.  NOUS TALENTS : Guillem Boltó (1994) , Klaus Stroink (1995) Rai Benet (1991) són tres músics que han compartit casa durant la quarentena. Amb uns quants instruments, un cubell , ampolles, llaunes i les seves veus, han creat noves cançons amb solistes famosos convidats, a través de la rumba , el reggae i molta improvització..... amb tots vosaltres STAY HOMAS

                                 
Sofia Ellar és la solista que apareix al video cantant amb STAY HOMAS. Amb quin cantant ha composat i interpretat la cançó BARRER A CASA durant el confinament Sofia Ellar ?
3. NOUS TALENTS INFANTILS   canta amb l'Emma.

                                  
4. EDUCATIVA I PER BALLAR  : la banda musical CHUMI CHUMA han dedicat la recaudació de la cançó  LÁVATE LAS MANOS a fins benèfics per ajudar a investigar sobre la pandèmia. 

                                   
        CANÇONS  VERSIONADES                                              
5. LES CORALS CANTEN A CASA  : us presento la meva coral, el COR JOVE DE SENTMENAT, aquests dies no podem anar a assajar junts, així que fem classe virtual i ens preparem molt les cançons a casa, després el director del cor uneix les veus i edita el video, aquest el vam dedicar a tota la gent que realitzen serveis especials durant aquests dies de confinament. Espero que us agradi, jo us el dedico a tots i totes vosaltres!
Digue-me, de quins color vaig vestida ? Coneixeu algun/a cantaire més? 

                                     
6. ELS MUSICS DES DE CASA : molts músics ens ofereixen cada dia música des de casa seva o bé en balcons i terrasses. En CARLES SIMÓ de música, que tots coneixeu molt bé, ens fa un regal i ens ha deixat aquest video per tots i totes. I digueu-me, quants instruments toca en Carles? Saps el seu nom ?                per     RECORDAR               
Us proposo veure un resum de les QUALITATS DEL SO que hem treballat durant les quatre setmanes anteriors. No us el perdeu, ja sabeu que en Rafa ens ho explica molt bé:
                                
                   fem      RITMES               
Aquí us convido a fer un joc de ritmes molt fàcil, practiqueu nous ritmes amb la família.
Recorda enviar les respostes, els teus videos i fotografies fent les activitats al correu:
 

doremibonavista@gmail.com

QUE TINGUEU BONA SETMANA ! ! !


                                         _Inicio del lenguaje humano

Comentaris